Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/haven/domains/havenvanamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 811

Feestelijke begrafenis nieuwe tijdcapsule op 15 juni!

Op 15 juni 2017 gaan we een nieuwe tijdcapsule begraven bij de Amphitritefontein op de KNSM Laan, gevuld met tekeningen van basisschoolleerlingen van Basisschool de Achthoek en een aantal publicaties en documenten rondom het Amphitrite monument op de KNSM Laan. Deze tijdcapsule mag in 2056, wanneer de KNSM 200 jaar bestaan zou hebben, weer opgegraven worden. Het sluiten van de capsule en de begrafenis-ceremonie zal door theatermaker Peter Zegveld en beeldend kunstenaar Mathieu Nab weder om theatraal vormgegeven worden.
Samen met de leerlingen van Basisschool de Achthoek, Stichting Kroonvaarders, Kees Stal (oud directeur KNSM), Guido Frankfurther, Spelpartners, Kunstwerk Loods6 en Firma Smalo hopen we dat het weer een bijzondere bijeenkomst mag worden.

 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes