Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/haven/domains/havenvanamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 811

Amphitrite op basisschool De Achthoek

3 Responses to Amphitrite op basisschool De Achthoek

 1. leering achthoek 11 april 2016 at 14:52 #

  Ik vond het heel erg leuk dat jullie bij ons in de klas kwamen vertellen over de geschiedenis over mijn buurt. ook vind ik het cool dat jullie die tijd capsule mee namen naar onze klas! ik verheug me nu al op het moment dat wij ook zelf een tijd capsule begraven onder de mooie fontein de anphitrite.

  GROET LEERLING VAN DE ACHTHOEK

 2. Nico den Dulk 12 april 2016 at 09:33 #

  Bedankt voor je reactie, leuk om te horen! Hopelijk tot volgende week bij de onthulling.

 3. Yvonne Blaauw 22 april 2016 at 19:03 #

  Ik ben zo heel benieuwd of de brief die in de capsule is gevonden van mijn vader Aart Blaauw is, hij heeft, toen ik kind was, aan mij verteld dat hij tijdens zijn werk daar een brief heeft achtergelaten. Mijn vader kon het niet laten om bij al zijn werkzaamheden iets achter te laten. Dat konden zijn initialen zijn(AB) maar ook zijn naam of handtekening. Mijn moeder leeft nog en is ook zo benieuwd!! Hoop van harte op een reactie. Ook als het niets met hem van doen heeft. Vriendelijke groeten van Yvonne Blaauw

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes