Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/haven/domains/havenvanamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 811

Opening tijdcapsule 21 april

peter zegveld kompaszaal amphitrite

Donderdagmiddag 21 april zal de tijdcapsule geopend worden tijdens een feestelijke en theatrale ceremonie in de Bagagehal van Loods6. Beeldend kunstenaar en theatermaker Peter Zegveld regisseert de spannende openingsceremonie, samen met beeldhouwer Matthieu Nab zal hij de tijdcapsule openmaken. Voorafgaand aan de onthulling zal Cees Stal, oud-directeur vand e KNSM in het kort de geschiedenis van de KNSM en de beeldengroep Amphitrite schetsen. Naast schoolkinderen uit de groep 7 van basisschool De Achthoek zullen ook oud-KNSM’ers van de vereniging kroonvaarders aanwezig zijn.

Het programma begint om 13.30 uur, de zaal gaat open om 13.15 uur.

Wilt u de opening bijwonen? Laat het ons dan weten contactpagina

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes